© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement

Heleon Group maatregelen ten aanzien van het coronavirus

In navolging van de door de overheidsinstanties in Nederland en België afgegeven adviezen, heeft Heleon Group noodzakelijke maatregelen getroffen in de aanpak van het coronavirus. Goed voor onszelf en de mensen om ons heen zorgen is altijd topprioriteit! Binnen Heleon Group houden we de situatie daarom nauwlettend in de gaten en baseren we ons beleid op de adviezen van De Nationale Veiligheidsraad (NVR) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Middels dit bericht brengen wij u op de hoogte van onze aanpak en maatregelen om het coronavirus te lijf te gaan en om onze leveringen en service te waarborgen.

Naast het nemen van extra maatregelen op het gebied van hygiëne en sociale distantie, werken onze medewerkers vanaf heden zoveel mogelijk vanuit huis. Waar dit niet kan, wordt in ploegen gewerkt om de continuïteit te bewaken. Al onze werkzaamheden worden voortgezet zoals u van ons gewend bent, behalve de bezoeken die onze accountmanagers afleggen. Uw contactpersoon vanuit Heleon Group zal contact met u opnemen om de afspraak te annuleren of onder voorbehoud te verplaatsen. Als alternatief bieden wij u aan om uw afspraak om te zetten naar een remote sessie (bijvoorbeeld via Zoom). Wij blijven u graag adviseren, zij het op afstand. 

Verder zijn onze medewerkers gewoon bereikbaar via de bekende kanalen, hebben wij een stevige voorraad en blijven wij in nauw contact met onze leveranciers. Op deze manier kunt u ook in deze bijzondere omstandigheden rekenen op continuïteit van levering en service.

Bovenstaande maatregelen blijven geldig tot nader bericht en zullen waar nodig worden aangepast. Mocht er in de tussentijd iets wijzigen, dan brengen wij u hiervan op de hoogte.  

Wij danken u voor uw begrip en medewerking in deze uitzonderlijke situatie en hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen naar aanleiding van dit bericht en de door ons getroffen voorzorgsmaatregelen.  

Wij wensen u en uw naasten gezondheid en sterkte toe. 

 

Lees hier de officiële brief

 
 

Terug naar nieuwsoverzicht