© Heleon Group 2020 | disclaimer | privacy statement

Anderson-Negele Preferred Partner

De afgelopen jaren hebben de teams binnen Heleon Group succesvol meegedaan aan de Anderson-Negele Channel Partner Training Programs. Heleon Group was wereldwijd één van de eerste partners die daardoor het certificaat “Authorized Partner” in ontvangst mocht nemen. De samenwerking tussen beide partijen gaat nu nog een stapje verder en Heleon Group mag zich vanaf heden, ook als één van de eersten, met trots "Anderson-Negele Preferred Partner" noemen! 


Over Anderson-Negele & het Channel Partner Training Program:

De naam Anderson-Negele staat wereldwijd voor superieure kwaliteit. De welbekende internationale onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van sensoren en meetapparatuur voor hygiënische toepassingen en heeft over de jaren een sterke marktpositie opgebouwd in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Heleon Group vertegenwoordigt Anderson-Negele al geruime tijd in zowel Nederland als België en was wereldwijd ook een van de eerste partners die het certificaat "Anderson-Negele Authorized Partner" in ontvangst mocht nemen. Inmiddels heeft Heleon Group zelfs de titel "Anderson-Negele Preferred Partner" gekregen. 

Doormiddel van het volgen van producttrainingen blijven de teams binnen Heleon Group op de hoogte van de nieuwste (product)ontwikkelingen, wat sinds kort dus ook gedocumenteerd is in de vorm van een certificaat. Met het verkrijgen van dit certificaat, komt ook het vertrouwen dat de partner aan de verwachtingen van de klant voldoet. Binnen Heleon Group zullen wij hiernaar streven, met behulp van onder andere in-house productspecialisten, snelle reactietijd en korte lijnen, accountmanagers die u op locatie van advies kunnen voorzien en one-stop shopping.

Terug naar nieuwsoverzicht