© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement

Heleon Group partner van Servinox voor Benelux

Gillain & Co werkt in België al jaren samen met Servinox. In begin 2018 werd Gillain & Co onderdeel van Heleon Group en gebaseerd op de succesvolle samenwerking heeft Servinox besloten deze uit te breiden naar Nederland. Holstaal BV, onderdeel van Heleon Group, is nu de officiële vertegenwoordiger van de Servinox productlijn in de Nederlandse markt. 

Servinox wordt opgericht in 1966 en focust zich in het begin als fabrikant van afsluiters en fittingen voornamelijk op de brouwerijsector. Later breidt ze haar assortiment uit met de productie van andere procescomponenten en tankbeveiliging. Tot de jaren ‘ 80 van de vorige eeuw is de brouwerijsector goed voor 80% van de omzet. Servinox begint zich naast brouwerijen steeds meer bezig te houden met de voedingsmiddelenmarkt in het algemeen en niet veel later, in de jaren ’90, begint Servinox ook andere industrieën te verkennen. Tegenwoordig bedient Servinox industrieën als de voedingsmiddelenmarkt, cosmetica, farmacie en fijnchemicaliën. 

De vernieuwde samenwerking tussen Heleon Group en Servinox combineert krachten als jarenlange ervaring, een significante hoeveelheid kennis en een sterke marktpositie in de Benelux. In Servinox heeft Heleon Group een sterke partner gevonden.  

Voor vragen over de producten van Servinox of onze samenwerking kunt u terecht bij het verkoopteam van Holstaal BV via info.holstaal(at)heleon-group.com of +31 183 679 860.

Bezoek de website van Servinox voor meer informatie! 

 

Terug naar nieuwsoverzicht