© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement

Commercieel directeur Jurrie Baas neemt afscheid van Holstaal

PERSBERICHT: COMMERCIEEL DIRECTEUR JURRIE BAAS NEEMT AFSCHEID VAN HOLSTAAL

WERKENDAM - Met ingang van 26 juni 2019 neemt Jurrie Baas afscheid van de firma Holstaal, onderdeel van Heleon Group. Ruim 33 jaar heeft Jurrie Baas aan het roer gestaan van het bedrijf, dat de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt.

Holstaal, één van de grootste leveranciers van leidingwerk en componenten in roestvaststaal in de Benelux, werd in 1963 opgericht. In 1986 kwam Jurrie aan boord van het bedrijf als hoofd verkoop en bouwde, samen met toenmalig algemeen directeur Ad Donkers, Holstaal verder uit. In 1999 promoveerde hij tot commercieel directeur, een functie die hij met veel enthousiasme heeft vervuld tot aan zijn pensioen.

Als commercieel directeur coördineerde Jurrie projecten, gaf hij leiding aan het team en was hij onder andere betrokken bij het lanceren van de EHEDG-gecertificeerde HST-Q™ lijn, een eigen merk RVS buizen en bochten speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie.   

Directeur en eigenaar Jan Timmer: “Wij zijn Jurrie Baas dankbaar voor alles wat hij in de afgelopen jaren voor ons heeft betekend. Niet alleen voor Holstaal, maar vanaf 2008 voor Heleon Group in het algemeen. Met zijn proactieve houding en betrokkenheid wist hij als geen ander mensen te motiveren en klanten te overtuigen van de kracht van Holstaal.”

Heleon Group dankt Jurrie Baas hartelijk voor de fijne samenwerking, zijn inzet en zijn positieve inbreng in de afgelopen jaren en wenst hem veel geluk en gezondheid in de toekomst.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gijs Peeters via gijs.peeters@heleon-group.com of +31 (0)183 679 860

 

Holstaal

Holstaal is in de Benelux één van de grootste leveranciers van leidingwerk en componenten in roestvaststaal. Al vanaf 1963 is het bedrijf gespecialiseerd in het adviseren van klanten en het vinden van oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Sinds juli 2008 behoort Holstaal BV tot Heleon Group, welke staat voor synergie in hoogwaardige procescomponenten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, bio-processing, vacuümtechniek en semicon.

 

Heleon Group

Heleon BV werd in 2000 opgericht door ondernemer Jan Timmer. In 2002 vond de acquisitie plaats van het in 1996 opgerichte PMA BvbA en is de naam gewijzigd in PMA-Heleon NV. Met de acquisitie van Holstaal BV in juli 2008 werd Heleon Group een feit en sinds april 2013 is Heleon Group uitgebreid met Heproflex BV. In het voorjaar van 2018 werd Belgische marktleider en branchegenoot Gillain & Co NV overgenomen. Heleon Group levert een volledig pakket procescomponenten, waaronder buizen, leidingcomponenten, afsluiters, slangen en instrumentatie aan haar afnemers. Heleon Group bouwde de afgelopen jaren een sterke positie op in de medische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, vacuümtechnologie, semicon en algemene industrie in Nederland en België. De kern voor dit succes is gelegen in het voeren van een breed assortiment procescomponenten en het in eigen beheer vervaardigen van specials, een ruime voorraad, een brede basis in logistiek- en projectmanagement, sterke technische vaardigheden en jarenlange inkoop- en verkoopervaring.

(www.heleon-group.com)

Terug naar nieuwsoverzicht