© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement
U bent hier: food
 

food

Holstaal BV (NL)

 

&

 

 

Gillain & Co NV (BE)

 

 

"Sterk in roestvaststaal"


 

Holstaal is één van Nederlands grootste leveranciers van leidingwerk en componenten in roestvaststaal. Al vanaf 1963 is het bedrijf gespecialiseerd in het adviseren van klanten en het vinden van oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Bijna een eeuw eerder werd Gillain & Co opgericht. Al sinds 1875 is dit bedrijf gespecialiseerd in de levering van apparatuur en hygiënische onderdelen voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie. Inmiddels is Gillain & Co uitgegroeid tot grootste speler in de Belgische markt. 

 

Steeds meer nationale en internationale opdrachtgevers vertrouwen op de kracht van Heleon Group. Een hoge kwaliteitsstandaard, zeer specialistische productiemethodes en voortdurende productinnovatie resulteren in een uitgebalanceerd leveringsprogramma van roestvaststalen buizen, klepafsluiters, vlinderkleppen, aseptische afsluiters, kogelafsluiters, bochten, T-stukken, filters, kijkglazen, klemmen, flenzen, sterielverbindingen en specials. Daarnaast wordt de professionele positie van de groep in belangrijke mate bepaald door hun sterke voorraadpositie en snelle levertijden.

nieuws

Als zelfstandige voorraadhouder bepalen onze klanten de breedte en diepte van ons programma.

Het leveringsprogramma is opgebouwd rond 50 jaar ervaring in combinatie met een sterke visie op onze strategische markten farmacie, bio-processing, voedingsmiddelenindustrie, vacuümtechniek en semicon.