© Heleon Group 2018 | disclaimer | privacy statement
U bent hier: food
 

food

  Holstaal BV (NL)

"Sterk in roestvaststaal"

 

Holstaal is één van Nederlands grootste leveranciers van leidingwerk en componenten in roestvaststaal. Al vanaf 1963 is het bedrijf gespecialiseerd in het adviseren van klanten en het vinden van oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Steeds meer nationale en internationale opdrachtgevers vertrouwen op de kracht van Holstaal. Een hoge kwaliteitsstandaard, zeer specialistische productiemethodes en voortdurende productinnovatie resulteren in een uitgebalanceerd leveringsprogramma van roestvaststalen buizen, klepafsluiters, vlinderkleppen, aseptische afsluiters, kogelafsluiters, bochten, T-stukken, filters, kijkglazen, clamps, flenzen, sterielverbindingen en specials. Daarnaast wordt de professionele positie van het bedrijf in belangrijke mate bepaald door hun sterke voorraadpositie en snelle levertijden.

nieuws

Als zelfstandige voorraadhouder bepalen onze klanten de breedte en diepte van ons programma.

Het leveringsprogramma is opgebouwd rond 50 jaar ervaring in combinatie met een sterke visie op onze strategische markten farmacie, bio-processing, voedingsmiddelenindustrie, vacuümtechniek en semicon.