© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement

Neumo BioConnect

Neumo biedt een uniek afdichtingsprincipe de BioConnect, een o-ring koppeling ontworpen voor critische farmaceutische toepassing. Bij stoomsterilisatie wordt de uitzetting van de o-ring binnen de o-ring kamer opgevangen, waardoor de o-ring niet uit de kamer gedrukt kan worden en daardoor ook geen deeltjes zal genereren.

EHEDG gecertificeerd, leverbaar met USP Class VI o-ringen, zowel FEP als EPDM of VITON.

 

 

Pharmatube "S"

Voor die toepassing waar ra waarden van <0,4 of <0,5µm ra  niet nodig zijn, maar wel nauwere toleranties en ra waarden dan Voedingsmiddelenbuis volgens DIN 11850, biedt Neumo de "Pharmatube S" buis, deze buis wordt gefabriceerd volgens DIN 11866 H3 (Hygiene classe 3) waarbij de ruwheid van zowel het basis materiaal als de lasnaad gegarandeerd lager zijn dan 0,8µm ra. De buizen zijn vervaardigd van ws 1.4435 BN2 of 1.4404 basis materiaal.

Een kwalitatief hoogwaardig product, verpakt in plastic en voorzien van eindkappen.

Pharmatube "XS"

De Neumo Ehrenberg Group is een van de toonaangevende spelers op het gebied van buizen en fittingen voor toepassing in de Farmaceutische industrie en Bio Processing.

Werkstof 1.4435 heeft een iets hoger nikkel en molybdeen gehalte dan 316-L waardoor in bepaalde toepassingen een voordeel behaald kan worden. De buizen zijn standaard volgens BN2 (Delta Ferriet <0,5%)

De buizen worden "koud nagetrokken" over een doorn zodat de inwendige las en het oppervlakte glad getrokken wordt tot ra waarden <0,4µm ra. Na deze bewerking is het mogelijk om door middel van Elektrolitisch polijsten de ruwheid inwendig onder de 0,25µm ra terug te brengen. Deze uitvoering heet "Pharmatube XS-E".

Een kwalitatief hoogwaardig product, verpakt in plastic en voorzien van eindkappen en in grote hoeveelheden uitvoorraad leverbaar.

Pharmatube BPE - ASME BPE Tubing

De ASME BPE standaard is over de gehele wereld ingevoerd en kent vele gebruikers, 316-L als basis materiaal met een gelimiteerd zwavelgehalte. Verder een internationaal bekende standaard voor wat betreft afwerking, fittingafmetingen en toleranties. Het voordeel is een wereldwijd geldende standaard met eenvoudig en probleemloos orbitaal-lasbare fittingen en buis.

Neumo Ehrenberg Group produceert via dochterbedrijf EGMO de volledig fitting range in Israel, met volledig geautomatiseerde slijpinrichtingen en een grondige controle op kwaliteit en toleranties. 

Voor u het voordeel van een grote voorraad beschikbaar in Middelharnis en een bijna onuitputtelijke voorraad van Neumo wereldwijd.

 

Fittingen US OD

De Heleon Group biedt hoogwaardige fittingen volgens de ASME BPE standaard, maar ook volgens DIN 11 865.

Tri-Clamp standaards

Om inzicht te geven in de diverse "standaards" die momenteel in de markt leverbaar zijn, bieden wij u een overzicht van de diverse beschikbare maatvoeringen.

MaxPure fittingen

De Neumo Ehrenberg Group vervaardigd een volledige lijn Tri-Clamp fittingen.

BioControl Systeem

Het Neumo BioControl systeem is een afdichtingssysteem gebaseerd op

 een o-ring afdichting met een nauwkeurig bewerkte ovale o-ring groef.

 Door deze unieke vorm worden de nadelen van het zwellen van o-ringen

bij stoomsterilisatie opgeheven. 

 

Neumo Connect "S"

De Neumo Connect "S" is reeds jaren lang een beproefde metaal dichtende koppeling.

Geen onderhoud, toch de mogelijkheid om apparaten te ontkoppelen, ideaal in clean steam.