© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement
U bent hier: pharma merken Heleon BV

Tri-Clamp clamps 2 delig 304 rvs

De Heleon Group levert een volledig programma, twee delige, drie delige en hoge druk Tri-Clamp klemmen.

Tri-Clamp clamps 2-delig 316 rvs

Naast de standaard 304 roestvaststalen klemmen levert de Heleon Group ook 316 rvs 2-delige klemmen, dubbel pen en dubbel scharnier uitvoering met vleugelmoer.

Tri-Clamp clamps 3-delig 304 rvs

Naast de tweedelige klemmen levert Heleon ook driedelige klemmen in 304 rvs. Door deze constructie drukt de klem gelijkmatiger aan op de Tri-Clamp flensrand.

Speciaal gefabriceerd filterhuis

Als een kleine aanpassing aan standaard component wilt laten uitvoeren, dan kan de Heleon Group u daar mee helpen, wij beschikken over een uitgebreide werkplaats met mogelijkheden tot Orbitaal lassen, TIG lassen handmatig door gecertificeerde lassers en slijpen/polijsten van onderdelen zoals afsluiters en fittingen.

Het vervaardigen van specials vindt plaats in Middelharnis waar wij een jarenlange ervaring hebben met het verwerken van roestvaststaal. De onderdelen die wij vervaardigen worden vaak opgebouwd uit standaard artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, het aanpassen kan dan ook vaak heel snel gebeuren.

 

Slangdoorvoer voor monsternamefles

Heleon heeft de laatste jaren voor veel klanten speciale slangdoorvoeren gefabriceerd voor glazen monstername flessen. Een bijzonder nauwkeurige afwerking zowel in- als uitwendig.

 

 

Afsluiter specials

Kleinere projecten worden vaak pas op het laatste moment in opdracht gegeven aan de Installateur, die dan weinig tijd overheeft om de componenten in te kopen, zeker de componenten als membraanafsluiters en speciale membraanafsluitercombinaties.

Heleon biedt een oplossing: Een grote voorraad membraanafsluiters, aangepast op de gespecificeerde ruwheid, in enkele dagen, verder de mogelijkheid om specials te vervaardigen in een week!

 

Orbitaal laswerk

Heleon heeft de beschikking over een Polysoude orbitaallasapparaat, tube facers, zuurstofmeters en alle benodigdheden om professioneel orbitaal laswerk te vervaardigen. Wij lassen voornamelijk fittingen aan afsluiters en slangtules, maar ook een afsluitercombinatie of een klein stukje leidingwerk. Wij zijn duidelijk niet gericht op grotere projecten en laswerk op locatie wordt door ons niet aangenomen.

Tri-Clamp blindplaten met knop

De Heleon Group ontwikkeld in samenwerking met onze klanten een Tri-Clamp blindplaat voorzien van knop.

Deze knop kan gebruikt worden om de blindplaat eenvoudig te demonteren en eventueel met behulp van een speciale sleutel los te maken van de pakking mocht deze kleven. 

Grayel Veiligheden

Grayel staat bekend om een volledig pakket miniatuur veiligheidsventielen. 

Brede range TC afdichtingen uit voorraad leverbaar

U vindt bij ons een zeer breed gamma van sanitaire dichtingen of pakkingen en o-ringen die gebruikt worden in voedings-, zuivel-, biotechnische en farmaceutische toepassingen. De juiste dichting in de exacte afmeting zorgt voor een perfecte afdichting die volledig gelijk is met de buis zodat alle risico's op retentie en bacteriologische ontwikkeling worden vermeden. Dichtingen zijn een zéér belangrijk element in uw hygiënische procesinstallatie. Neem gerust contact op met onze expert om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Ons assortiment omvat standaarddichtingen en speciale dichtingen in verschillende elastomeren en fluorelastomeren.

  • Uitgebreide materiaalkeuze: EPDM, Siliconen, Viton, PTFE, Tuf-Steel®, Tuf-Flex®, PTFE-EPDM envelop, PTFE-Viton envelop ...
  • Normen: ASME BPE, ISO, DIN, SMS ...
  • Afmetingen: 1/4 "tot 12", DN8 tot DN150
  • Kwaliteitslabels: FDA, USP CLASS VI, ADI (Animal derived materials) FREE (BSE/TSE)
  • Metaaldetectie