© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement
U bent hier: pharma merken Flowsmart

ASTC Pt cured clear Siliconen slangen

Sinds eind 2010 heeft FlowSmart de machines en voorraden overgenomen van de Gore-Amesil slangen die goed ingevoerd zijn in de Farmaceutische industrie, de siliconen slangen worden vaak toegepast bij diverse flexibele verbindingen zoals op vulmachines en bij het verpompen van vloeistoffen naar tanks. FlowSmart produceert de Gore-Amesil range siliconen slangen in een cleanroom omgeving en kan daardoor garanderen dat het basismateriaal op een juiste wijze verwerkt wordt. USP Class VI is standaard. De ASTC is geschikt voor bijna drukloze toepassingen.

ASTR Reinforced Silicone Hose

Sinds eind 2010 heeft FlowSmart de machines en voorraden overgenomen van de Gore-Amesil slangen die goed ingevoerd zijn in de Farmaceutische industrie, de siliconen slangen worden vaak toegepast bij diverse flexibele verbindingen zoals op vulmachines en bij het verpompen van vloeistoffen naar tanks. FlowSmart produceert de Gore-Amesil range siliconen slangen in een cleanroom omgeving en kan daardoor garanderen dat het basismateriaal op een juiste wijze verwerkt wordt. USP Class VI is standaard. De ASTR, draad verstevigde slang is geschikt voor toepassingen met een hogere druk.

 

ASTP Pomp slang

Sinds eind 2010 heeft FlowSmart de machines en voorraden overgenomen van de Gore-Amesil slangen die goed ingevoerd zijn in de Farmaceutische industrie, de siliconen slangen worden vaak toegepast bij diverse flexibele verbindingen zoals op vulmachines en bij het verpompen van vloeistoffen naar tanks. FlowSmart produceert de Gore-Amesil range siliconen slangen in een cleanroom omgeving en kan daardoor garanderen dat het basismateriaal op een juiste wijze verwerkt wordt. USP Class VI is standaard. De ASTP pompslang  is speciaal ontwikkeld  voor toepassing in peristaltische pompen.

ASTW Wire reinforced Silicone hoses

Sinds eind 2010 heeft FlowSmart de machines en voorraden overgenomen van de Gore-Amesil slangen die goed ingevoerd zijn in de Farmaceutische industrie, de siliconen slangen worden vaak toegepast bij diverse flexibele verbindingen zoals op vulmachines en bij het verpompen van vloeistoffen naar tanks. FlowSmart produceert de Gore-Amesil range siliconen slangen in een cleanroom omgeving en kan daardoor garanderen dat het basismateriaal op een juiste wijze verwerkt wordt. USP Class VI is standaard. De ASTW draad verstevigde slang met rvs spiraal  is geschikt voor de hogere druk toepassingen maar kan ook uitstekend toegepast worden bij vacuum.

O-ringen USP Class VI

De Heleon Group levert een volledig pakket sanitaire o-ringen , USP Class VI, FDA accepted, ADI free. 

Reusable koppeling

Deze unieke koppeling kan gebruikt worden in combinatie met Siliconen en PTFE slangen. De koppeling is eenvoudig te demonteren en te monteren. Door een rol slang op voorraad te houden kan eenvoudig een slang vervangen worden met hergebruik van de eindkoppelingen.