© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement
U bent hier: pharma merken Exergy LLC

Exergy WFI/PW Koeler en afnamepunt

PUREX POU Koelers zijn ontworpen om direct WFI op de juiste temperatuur te voorzien. De POU’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hygiënische normen van de farmaceutische industrie. PUREX POU’s zijn compacte en kwalitatief hoogwaardige sanitaire shell & tube warmtewisselaars met een double tube sheet configuratie. Exergy biedt een range van modellen van standaard voorraadartikelen tot volledig op maat gemaakte ontwerpen. 

 

Waarom PUREX?

Flow rates tot 946 L/min (250 gpm) bij elk temperatuurbereik

Drukken tot 104 bar (1500 psi)

Heat transfer rates tot 1465 kW (5.000.000 BTU/uur)

ASME-BPE compliant

De meeste functies en opties zijn aanpasbaar

De double tube sheet configuratie beschermt tegen kruisbesmetting

POU-prestaties worden niet beïnvloed door loop pressure variaties

Geavanceerd automatiseringsfuncties maken het geïntegreerd beheer van POU-systemen mogelijk om WFI loops te optimaliseren

Comprehensive Factory Acceptance Testing (FAT) van elk POU systeem

Site Factory Acceptance Testing (SAT) beschikbaar voor elk POU systeem

 

Meer informatie

 

Heat Transfer Solutions

Warmtewisselaars van Exergy bieden een oplossing voor een breed scala aan toepassingen, vanaf R&D tot aan productie. Met unieke oplossingen, vooruitstrevende ontwerpen en hoogwaardige producten is Exergy prominent aanwezig in de biotech, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie (zie client reference sheet).

Exergy is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

The ideal choice for compact design and unequaled thermal performance!

Shell & tube warmtewisselaars

Sanitaire shell & tube warmtewisselaars van Exergy zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen binnen de farmaceutische en biotech industrie. De mediumcontactdelen hebben een oppervlakteafwerking van maximaal 0.5µm Ra of zijn afgewerkt tot 0.38µm Ra of beter, optioneel elektrolytisch gepolijst. Verkrijgbaar met enkele tubesheet of dubbele tubesheet om het risico op kruisbesmetting tussen product en procesmedium te elimineren.

De shell & tube warmtewisselaars zijn standaard uitgevoerd in 316L roestvaststaal. Als de standaardproducten niet voldoen aan uw eisen, dan kan Exergy voor u een warmtewisselaar op maat ontwerpen met de hoogste prestatie in de meest compacte en kosteneffectieve uitvoering.

Klik op deze link om de sanitaire shell & tube warmtewisselaars te bekijken of neem contact met ons op om uw wensen door te nemen!

Tube-in-tube warmtewisselaars

De sanitaire tube-in-tube warmtewisselaars van Exergy bestaan uit twee buizen: een binnen- en een buitenbuis, welke samen gebogen zijn. Dit unieke, compacte ontwerp voorkomt thermische vermoeidheid, verhoogt de efficiëntie en maakt de wisselaar tot een compact geheel. Dit type is ideaal voor hoge temperaturen, hoge druk of toepassingen met een lage flow.


Deze warmtewisselaars zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen binnen de farmaceutische en biotech industrie. De mediumcontactdelen hebben een oppervlakteafwerking van maximaal 0.5µm Ra of afgewerkt tot 0.38µm Ra of beter, optioneel elektrolytisch gepolijst. Het unieke design van deze warmtewisselaars zorgt ervoor dat productstromen en koelmedium volledig gescheiden zijn.


De tube-in-tube warmtewisselaars zijn standaard uitgevoerd in 316L roestvaststaal. Als de standaardproducten niet voldoen aan uw eisen, dan kan Exergy voor u een warmtewisselaar op maat ontwerpen met de hoogste prestatie in de meest compacte en kosteneffectieve uitvoering.


Klik op deze link om de sanitaire tube-in-tube warmtewisselaars te bekijken of neem contact met ons op om uw wensen door te nemen!