© Heleon Group 2022 | disclaimer | privacy statement

AV9000

De Anderson reeks van elektronische proces schrijvers en recorders zijn leverbaar in zowel 10 inch als in  12 inch circle chart recorders and recording controllers. De Uni-Quad monitor biedt een digitale display tot vier verschillende variabelen in iedere combinatie en is direct compatible met elke Anderson sensor.

De revolutionaire AV-9000 print trends, grafieken en alpha-numerieke data op gewoon papier in vier kleuren. De unieke printtechnologie print alle vier variabelen in "real-time", dit maakt de AV-9000 uitermate geschikt voor kritsche toepassingen als Autoclaaf en Sterilisator toepassingen.

Anderson HM Turbine Flowmeter

Manometers Food

Negele levert een volledige lijn manometers voor toepassing in de Voedingsmiddelen technologie.

De manometers zijn voorzien van een integraal roestvaststalen membraan met mechanische beveiliging voor overdruk, het meest betrouwbare ontwerp.

 

EM Series Pharmaceutical Pressure Gauges dia 90mm.

Anderson heeft specifiek voor Farmaceutische toepassingen de EM serie manometer ontwikkeld.

Enkele bijzonderheden zijn: Roestvrijstalen 316-L scheidingsmembraan met EP, ra <0,25µm ra., minimale capillair volume waardoor temperatuur verschillen bijna geen afleesverschillen geven, rvs hoogglans kast. Eenvoudig uitwendig te reinigen. 

Deze manometers zijn ontwikkeld voor toepassingen in de Farmaceutische industrie en weerstaan probleemloos SIP cycli en zijn leverbaar in een uitvoering geschikt voor autoclaveren. Voorzien van materiaal en calibratie certificaten. 

EP Series Digital Pressure Gauge

De EP digitale manometer van Anderson biedt een ongekende nauwkeurigheid, duidelijke digitale uitlezing, batterij levensduur van meer dan 1 jaar. Voorzien van standaard verkrijgbare batterij. 

EK Series Pharmaceutical Pressure Gauge

Anderson's kleinste manometer voor toepassing op plaatsen waar ruimte beperkt is. 

HB Autoclavable Pressure Transmitter

Inmiddels is de autoclaveerbare transmitter van Anderson een aantal jaren in gebruik, ondankt de tegenstrijdige combinatie van electronica met vacuum en 125 graden stoom werkt deze transmitter naar tevredendheid.