© Heleon Group 2023 | disclaimer | privacy statement
U bent hier: pharma merken AWH

DIN 11864

AWH produceert DIN 11 864 koppeling in Höttensleben Duitsland, in een moderne fabriek met automatische bewerkingscentra, alle koppelingen zijn gemaakt van smeedstukken gefabriceerd in Europa. Door vergaande automatisering is AWH instaat een technisch superieur product te fabriceren tegen een concurrend prijsniveau.

Alle wartels zijn electrolitisch gepolijst zodat het draadvlak buitengewoon slijtvast is en het risico van invreten aanzienlijk gereduceerd is.

Alle fittingen zijn standaard voorzien van laser gegraveerde heatnummers. 

 

DIN 11851

AWH produceert DIN 11 851 koppeling in Höttensleben Duitsland, in een moderne fabriek met automatische bewerkingscentra, alle koppelingen zijn gemaakt van smeedstukken gefabriceerd in Europa. Door vergaande automatisering is AWH instaat een technisch superieur product te fabriceren tegen een concurrend prijsniveau.

Alle wartels zijn electrolitisch gepolijst zodat het draadvlak buitengewoon slijtvast is en het risico van invreten aanzienlijk gereduceerd is.

Alle fittingen zijn standaard voorzien van laser gegraveerde heatnummers. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

AWH vlinderkleppen worden op grote schaal toegepast in de Voedingsmiddelen Industrie. Vlinderkleppen kunnen eenvoudig worden voorzien van een pneumatische aandrijving met of zonder besturingskop. De AWH vlinderkleppen zijn EHDG goedgekeurd.

Holstaal levert sinds 1963 vlinderkleppen van AWH en heeft veel ervaring in de toepassing van deze kleppen. Verder beschikken wij over een grote voorraad kleppen, ook pneumatisch bediend.

Door de efficiënte fabricage van grote aantallen met behulp van een uitgebreid modern machinepark is AWH in staat tegen een concurrerend prijsniveau in Duitsland te produceren.

 

 

AWH Lekdetectie vlinderkleppen

Waar uw proces een absolute scheiding van twee media eist, is een AWH lekdetectievlinderklep een unieke oplossing.

Twee vlinderkleppen samengebouwd en voorzien van leegloopventiel.

Haakse zeeffilters

Holstaal levert een kwalitatief hoogwaardig filter voor uiteenlopende toepassingen.

Terugslagkleppen

De nieuw, door middel van 3-D simulatie, ontwikkelde AWH terugslagklep heeft een minimale drukval en is eenvoudig te reinigen, door middel van praktijktesten zijn de theoretische waarden ook daadwerkelijk in de praktijk getest, dit garandeert een uitstekend product voor uw kritische toepassing.

De terugslagklep is zo geconstrueerd dat dode ruimtes tussen afdichtingen geminimaliseerd zijn waardoor deze terugslagklep bijdraagt aan een goedwerkend systeem.

Disk-type terugslagkleppen zijn leverbaar met de volgende aansluiting:

  • DIN, Geschroefde einden of laseinden met Tri-Clamp middenverbinding volgens DIN 32676
  • DIN/INCH Geschroefde einden, laseinden, tussenklem type

 

Roestvaststaal Stafmateriaal

Holstaal heeft een uitgebreide voorraad stafmateriaal in 304 en 316 roestvaststaal. 

Roestvaststalen flenzen

Roestvaststalen voorlasflenzen uit voorraad leverbaar. 

Profielen

Hoek en kokerprofiel uit voorraad leverbaar.

Kijkglazen

AWH produceert een volledige lijn kijkglazen voor voedingsmiddelen toepassing. 

AWH Uitschuifbare sproeibol

AWH (Armaturen werk Hötensleben) heeft een breed in zetbaar programma op het gebied van tank reiniging. 

Naast standaard stationaire sproeibollen levert AWH speciaal ontwikkelde Tanko sproeibollen die een betere reinigingsresultaat geven, naast het besparen van kostbare reinigingsmiddelen. Ook heeft AWH voor toepassing in kleine tanks en fermentoren een speciaal ontwikkelde sproeibol ontworpen die uitschuifbaar is en na reiniging dmv. een pneumatische cylinder teruggetrokken kan worden uit de tank, waarna de klep verdwijnt in de bovenkant van de tank.

Indien nadere informatie gewenst is, maken onze specialisten graag een afspraak met u om uw tankreiniging te optimaliseren.