© Heleon Group 2024 | disclaimer | privacy statement

2 weg afsluiters

ITT is één van de toonaangevende leveranciers van sanitaire membraanafsluiters voor toepassing in de Farmaceutische Industrie en Bio-Processing.

Naast de bekende standaard tweeweg membraanafsluiters levert ITT een breed programma speciaal ontwikkelde "block" uitvoeringen zoals, Zero-Static, Divert, en multi-port afsluiters. Verder zijn er zeer goede mogelijkheden voor maatwerk oplossingen in samenspraak met onze klanten.

Block uitvoeringen

ITT is een van de meest vooruitstrevende lleveranciers op het vlak van speciaal gefabriceerde sanitaire membraanafsluiters uit blokmateriaal, specifiek ontwikkeld voor cGMP toepassing in de Farmaceutische Industrie en Bio-Processing.

Naast de "block" uitvoeringen zoals, Zero-Static, Divert, en multi-port afsluiters levert ITT natuurlijk ook een volledige lijn standaard twee weg membraanafsluiters met alle gebruikelijke opties zoals Travel-Stops, mechanische- en benaderingsschakelaars en vele andere.

Tankbodem membraanafsluiters

ITT levert een uit gesmeed 316-L gefabriceerde tankbodem membraanafsluiter, eenvoudig en probleemloos in te lassen in tanks,  de TBV is ontworpen voor schone processen en is uiitstekend reinigbaar.

Een betrouwbare en probleemloze afsluiter.

Tankbodemafsluiter

ITT levert een uit gesmeed 316-L gefabriceerde tankbodem membraanafsluiter, eenvoudig en probleemloos in te lassen in tanks,  de TBV is ontworpen voor schone processen en is uiitstekend reinigbaar.

Een betrouwbare en probleemloze afsluiter.

D3 Differential Pressure Level Transmitter

De D3 Differential Pressure Level Transmitter is de meest complete elektronische verschildruk- en niveausensor in de markt. Met de dit jaar ontwikkelde transmitter, zet Anderson-Negele een mooie stap vooruit binnen de hygiënische sensoren voor de voedingsmiddelen-, dranken en zuivelindustrie. De D3 is ontworpen voor elke niveautoepassing waarbij druk en/of vacuüm ontstaat bovenin het vat en geeft zeer accurate, betrouwbare en reproduceerbare metingen. Daarnaast is de sensor zeer goed bestand tegen hoge temperaturen,  is de display-interface zeer gebruiksvriendelijk, beschikt de D3 over dual mA outputs en is verbeterde temperatuurcompensatie gerealiseerd. Kortom, de ideale verschildruk- en niveausensor voor uw vaten of bewaking van uw filters.

  • Zeer accuraat, nauwkeurigheid gebaseerd op percentage van de gekalibreerde range, niet op upper range limit (URL)
  • Real-time temperatuurcompensatie, zodat fouten door temperatuursveranderingen voorkomen worden
  • Zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve display-interface

Klik hier voor meer informatie!